El pont de la Puríssima 2019 va omplir tot el Principat des de dijous a la nit fins avui mateix

també van gaudir dels deu restaurants que hi han ubicats a la zona. Ordino-Arcalís va estar també per sobre de les previsions i va acollir un total de 6.000 esquiadors, i molts d’ells van emprar el nou telecabina de Tristaina.

El pont de la Puríssima va omplir tot el Principat des de dijous a la nit fins avui mateix. Les previsions eren molt bones i s’han assolit completament. Des dels hotelers, es confirma que l’ocupació des de divendres ha estat per sobre del 90% al llarg dels tres dies. El cap del servei de mobilitat, Jaume Bonell, va confirmar que ahir hi va haver un 22% més de cotxes del que estava previst. Amb dades de les sis de la tarda, 52.503 cotxes havien entrat al Principat, entre les fronteres espanyola i francesa. En el punt àlgid de les retencions per sortir, les cues van arribar des de la frontera del riu Runer fins a l’estadi Comunal. Aquest fet va succeir als voltants de la una del migdia i va ser per aquest motiu que es va habilitar doble carril de sortida. Pel que fa a pistes d’esquí, Grandvalira va registrar un total de 45.000 esquiadors durant el pont i va ser dissabte el dia amb més afluència, amb 19.000. A les altres pistes d’esquí del país, el balanç és similar: ple absolut. A les pistes de Vallnord Pal-Arinsal, més de 12.000 esquiadors van fer ús de l’estació entre divendres i diumenge. Això va suposar que el 100% de les pistes estiguessin obertes així com el 97% dels seus remuntadors. Des de l’estació massanenca van destacar també que va haver-hi molts clients «vianants», que havien anat a gaudir del paisatge i de caminades, que també van gaudir dels deu restaurants que hi han ubicats a la zona. Ordino-Arcalís va estar també per sobre de les previsions i va acollir un total de 6.000 esquiadors, i molts d’ells van emprar el nou telecabina de Tristaina.

El pont de la Puríssima 2019 va omplir tot el Principat des de dijous a la nit fins avui mateix

https://www.diariandorra.ad/noticies/nacional/2019/12/09/el_pont_supera_les_previsions_omple_hotels_estacions_eixos_comercials_154511_1125.html