Andorra a Taula 2019

Com a part de l’Andorra Shopping Festival, tornen les Jornades Gastronòmiques Andorra a Taula 2019. En aquesta edició, més de 30 restaurants del Principat d'Andorra, alguns d’ells els trobaràs al Centre Històric, altres d'Escaldes Engordany s’uniran per crear els plats més saborosos de la cuina andorrana.Aquest novembre celebrarem les Jornades Gastronòmiques de Cuina Andorrana Andorra a Taula 2019 al Restaurant Lo Racó de les Terres de l'Ebre dintre de la campanya Andorra Shopping Festival

Com a part de l’Andorra Shopping Festival, tornen les Jornades Gastronòmiques Andorra a Taula 2019. En aquesta edició, més de 30 restaurants del Principat d’Andorra, alguns d’ells els trobaràs al Centre Històric, altres d’Escaldes Engordany s’uniran per crear els plats més saborosos de la cuina andorrana.

Els xefs t’oferiran menús degustació a un preu situat entre els 25 i els 45 euros i preparats especialment per l’ocasió amb l’objectiu de fer arribar els sabors típics andorrans a tothom. D’aquesta cita gastronòmica en destaquen els productes agrícoles, entre els quals destaquen delícies autòctones com la mel, la melmelada, les fruites del bosc o els embotits, sense oblidar els vins elaborats seguint tradicions centenàries. Andorra a Taula porta la muntanya directament a la taula.

A més a més, cada menú anirà acompanyat per una cervesa Inedit de DAMM, empresa patrocinadora de les Jornades Gastronòmiques.

Del Centre Històric d’Andorra la Vella participen en aquestes jornades els següents establiments: 1940 Restaurant, Can Benet, Cava Ronaldo i Minim’s.

I d’Escaldes tenim el nostre Restaurant Lo Racó de les Terres de l’Ebre Restaurant de peix i marisc ubicat a l’Hotel Eureka.

Restaurant Lo Racó de les Terres de L'Ebre Arrosseria i Marisqueria Peix. Arrossos i Marisc fresc del Delta de l'Ebre | Blog HOTEL EUREKA ESCALDES ANDORRA - Reservas T. +376880666 . Restaurant situat al centre d'Escaldes Engordany (Principat d'Andorra). La filosofia de cuina que practiquem té com a fil conductor el marisc i els arrossos. També amb el peix fresc i fins i tot el caviar de Beluga acompanyat del Vodka Beluga.